Ότι χρειάζεται το πρόσωπό μας

Βαθύς καθαρισμός (διάρκεια 2ώρες)

Είναι το Α και το Ω για μία τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα!!

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα με τη βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής Είναι απαραίτητος τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες για ένα όμορφο υγιές δέρμα.

Τα βήματα που ακολουθούνται σε έναν καθαρισμό είναι τα εξής:

ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ .Αφαίρεση των ρύπων και του μακιγιάζ με γαλάκτωμα και λοσιόν.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ.Με πήλινγκ απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων.

ΧΡΗΣΗ ΑΤΜΟΥ. Από το ειδικό μηχάνημα χαλαρώνει τους πόρους.

ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΜΙΓΜΑΤΟΣ.Με απαλές πιέσεις και γάντια πάντα ανοίγονται οι πόροι.

ΥΨΙΣΥΧΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ .Ακολουθεί η απαραίτητη αντιβακτηριδιακή προστασία

ΜΑΣΣΑΖ. Εφαρμόζεται  στο  καθαρό  πλέον δέρμα  με τη βοήθεια  καλμαντικής κρέμας

ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΜΑΣΚΑΣ.  Για την φυσιολογική επαναφορά του pH του δέρματος, κατάλληλη για τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας

ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΥΔΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣ 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ  ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ενυδάτωση  προσώπου (διάρκεια 1 ώρα)

Μία  βαθιά ενυδάτωση προσώπου σε τακτά χρονικά  διαστήματα  μας  βοηθά  να κρατάμε  το δέρμα μας  ελαστικό  και λαμπερό! Υπάρχει  μεγάλη  γκάμα  θεραπειών  ενυδάτωσης , κατάλληλες  για τον τύπο δέρματος ,την ηλικία και τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Ενώ μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης  αμέσως μετά από έναν  βαθύ καθαρισμό προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα λάμψης και τόνωσης!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΜΕ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Θεραπεία  με οξέα φρούτων (AHA) (διάρκεια 1 ώρα)

Τα οξέα , απαντώνται στην φύση στο σακχαροκάλαμο, στα σταφύλια και στο ξινισμένο γάλα. Προκαλούν στο δέρμα μια μορφή ήπιας απολέπισης.  Συγκεκριμένα  η  χρήση προϊόντων με χαμηλή περιεκτικότητα σε ΑΗΑ και ΒΗΑ (γύρω στο 10 %) καθημερινά, βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή, πιο λεία και ομοιόμορφη . Τα ΑΗΑ λοιπόν, βοηθούν στην επιφανειακή απολέπιση της επιδερμίδας. Συμβάλλουν επίσης στην αντιμετώπιση  και πρόληψη  λεπτών ρυτίδων έκφρασης, δυσχρωμιών, της ήπιας ακμής και ξηροδερμίας  με σκοπό την βελτίωση της υφής του δέρματος.

Τα οξέα φρούτων είναι πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς από την εποχή της Κλεοπάτρας η οποία έκανε μπάνιο σε λουτρό γάλακτος  για να απαλύνει το δέρμα της .
Πλέον χάρη στην τεχνολογία έχουμε οξέα φρούτων για όλες τις ηλικίες και όλες τις επιδερμίδες.

NARKISSA

Αισθητική προσώπου