Αποτρίχωση με τις σύγχρονες μεθόδους

  • LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Διαθέτουμε ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα LASER “ALEXANDRITE” 4ης γενιάς! Η άμεση αποτελεσματικότητά του χωρίς πόνο, θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

  • ΜΕ ΚΕΡΙ

Γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, από αισθητικούς, πτυχιούχους, που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές αποτρίχωσης, την ανατομία και την ιδιαιτερότητα της κάθε επιδερμίδας.  Για την προσωρινή απομάκρυνσητης τριχοφυΐας από περιοχές μη ορμονοεξαρτόμενες (πόδια, μπικίνι, μασχάλες,χέρια), κατάλληλη είναι η αποτρίχωση με κερί ρητίνη μίας χρήσεως. Μετά την αποτρίχωση απλώνεται στην επιδερμίδα λάδι με αντισηπτικές και θρεπτικές ιδιότητες. Για την ευαίσθητη  περιοχή του μπικίνι εφαρμόζουμε ειδικό μαλακό  κερί  έτσι ώστε να μειώσουμε κατά πολύ τον πόνο και τον ερεθισμό της επιδερμίδας  ΕΠΩΦΕΛΕΙΘΕΙΤΕ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!

  • ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ – ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η Ενζυμική Αποτρίχωση έχει όλα τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κερί, αλλά με τη διαφορά πως το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετά περισσότερο και με την επαναλαμβανόμενη χρήση της, οι τρίχες αποδυναμώνονται και σταδιακά εξασθενούν. Η διαδικασία που γίνεται στην ενζυμική αποτρίχωση είναι ίδια με αυτή στην απλή αποτρίχωση με κερί, μόνο που μετά το πέρας της αποτρίχωσης ιοντοφορούμε ένζυμα που καταστρέφουν προοδευτικά το θύλακα της τρίχας (παπαϊνη, χυμοθρυψίνη).

  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ

Η ριζική αποτρίχωση είναι μία υπηρεσία της αισθητικής, που εφαρμόζεται για να απαλλάξει την ενδιαφερόμενη ή τον ενδιαφερόμενο από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε διάφορα  σημεία του σώματος. Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο κλασική και από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους αποτρίχωσης. Είναι μόνιμη και αποτελεσματική. Ενδείκνυται για μικρές περιοχές κυρίως στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Είναι ιδανική για λευκές και ξανθές τρίχες, τις οποίες αδυνατούν να καταστρέψουν τα υπόλοιπα συστήματα αποτρίχωσης. Ενδείκνυται για κάθε περιοχή που εφαρμόζεται αποτρίχωση με κερί, σε άνδρες και γυναίκες.

  • ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ                              

Μία τεχνική που ξεκίνησε στην αρχαιότητα από την Τουρκία, χώρες της μέσης ανατολής και την Ινδία. Κρατώντας με ειδικούς τρόπους τις άκρες της κλωστής παγιδεύονται και αφαιρούνται οι ανεπιθύμητες τρίχες

NARKISSA

Αποτρίχωση σώματος με κερί