Όμορφη και περιποιημένη όλες τις ώρες της ημέρας

Φρύδια

Συνηθίζουμε να το λέμε μόνιμο, στην πραγματικότητα όμως λέγεται ημιμόνιμο γιατί η μέθοδος που εφαρμόζουμε αλλά και τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά!!!

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι ορυκτά επομένως όχι χημικά. Γι’αυτό δεν μένουν για πάντα επάνω μας, όπως το tattoo. Διαρκεί δύο έως τέσσερα χρόνια ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας , την ηλικία και το πόσο καλά το φροντίζουμε. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να το ανανεώνουμε και να κάνουμε διορθώσεις όταν π.χ μεγαλώνουμε και τα χαρακτηριστικά μας χαλαρώνουν ή όταν η μόδα αλλάζει ή ακόμη και όταν θέλουμε να τους αλλάξουμε χρώμα!!!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι για όλους και για όλες!!

Το σωστό σχήμα και χρώμα φρυδιών μπορεί να μεταμορφώσει ένα πρόσωπο τόσο που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε!! Και το πιο σημαντικό;;

Δεν εισχωρεί στον οργανισμό καμία χημική ουσία!

Η τεχνική

Είναι ζωγραφική τρίχα-τρίχα για τα φρύδια. Μπορούμε να τους δώσουμε μάκρος, να τα κάνουμε πιο πυκνά, να αλλάξουμε τελείως σχήμα τηρώντας πάντα τους κανόνες της φυσιογνωμικής και της ανατομίας. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα είναι φυσικό και όταν σας κοιτούν νομίζουν ότι είναι το δικό σας φρύδι με τη δική σας τρίχα.

Μάτια

 Για κάποιες γυναίκες αποτελεί την ιδανική λύση που τις απαλλάσσει από το καθημερινό μακιγιάζ, κάποιες άλλες τις βοηθά να καλύψουν μια ανατομική ατέλεια τους. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η φυσικότητα και αποφυγή υπερβολών αποτελεί τον στόχο μας. Η κεντρική ιδέα είναι να τονίσουμε το βλέμμα μας εφαρμόζοντας μια γραμμή (eyeliner) επάνω στο φυσικό περίγραμμα των ματιών μας και κάποιες φορές να κάνουμε μικρές διορθώσεις στην ανατομία των ματιών.

NARKISSA

Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ