Ο γάμος των ονείρων σας

Και ναι!!! Η σημαντική εκείνη μέρα πλησιάζει. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους… εκκλησία, προσκλητήρια, νυφικό, μπομπονιέρες, στολισμοί. Ένας μαραθώνιος αλήθεια!! Εε λοιπόν έφτασε η ώρα να σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας την προσωπική σας αναδόμηση και φροντίδα… ή μήπως και του μελλοντικού συζύγου? και της μαμάς ίσως? Η αδερφή? Και την πεθερούλα να την αφήσουμε απ’ έξω?  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Η  ΝΥΦΗ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!!!

Ξεκινήστε λοιπόν το ταξίδι της ομορφιάς κάνοντας ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου συνδυασμένο με ενυδάτωση αφήνοντας τον εαυτό σας να απολαύσει ενα υπέροχο χαλαρωτικό μασαζ στο πρόσωπο, ώστε το δέρμα σας να είναι λαμπερό την επίμαχη μέρα. Προετοιμάστε τα φρύδια σας για να αποκτήσουν το τέλειο σχήμα. Ότι άλλη τρίχα σας ενοχλεί θα την εξαφανίσουμε ανώδυνα. Τα νύχια σας (χέρια-πόδια) πρέπει να είναι μικρά έργα τέχνης και να σαγηνεύουν.

Τώρα ήρθε η ώρα να αφεθείτε στην φαντασία της μακιγιέζ για να ζωντανέψει την εικόνα που είχατε πλάσει στο μυαλό σας. ΕΤΟΙΜΟΙ!!!

Εεε… τώρα αν επιμένετε να φροντίσετε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είμαστε εδώ για εσάς φτιάχνοντας τέτοια συνδυαστικά πακέτα ώστε να αντέξει η τσέπη σας, ή οποία τον τελευταίο καιρό μοιάζει να αδειάζει μαγικά!!!

ΑΦΕΘΕΙΤΕ  ΣΤΑ  ΙΚΑΝΑ  ΚΑΙ  ΕΜΠΕΙΡΑ   ΧΕΡΙΑ  ΜΑΣ!!!