Άρτια εφαρμογή τεχνητών νυχιών

Ονυχοπλαστική

Αν σας απασχολεί πως τα νύχια σας είναι πάντα κοντά και δείχνουν απεριποίητα, αν σπάνε με την παραμικρή κίνηση, αν υποφέρετε από χρόνια ονυχοφαγία ή αν απλά θέλετε να κάνετε όλες εκείνες τις καθημερινές χειρωνακτικές εργασίες που ταλαιπωρούν τα χέρια σας… τότε η ονυχοπλαστική είναι η απόλυτη λύση για εσάς.

Οι εξειδικευμένες τεχνήτριες μας  μπορόυν να σας προσθέσουν μάκρος στα νύχια σας, να τους δώσουν το σωστό σχήμα ή να προστατεύσουν τα δικά σας νύχια με φυσική ενίσχυση! Όλα αυτά πραγματοποιούνται με σεβασμό απέναντι στη φυσική δομή των νυχιών μας.

Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε νύχια όμορφα που μαγνητίζουν τα βλέμματα διατηρώντας συγχρόνως δυνατά και υγιή τα φυσικά μας.

Nail Art

Bordernails, τεχνική onestroke, watermarble, 3D σχέδια, trendy χρώματα, το μεράκι περισσεύει η φαντασία εξάπτεται, οι ιδέες πολλές… Η κάθε γυναίκα όμως μοναδική με την δική της ξεχωριστή προσωπικότητα!!! Δουλειά της Nailartist είναι ακριβώς αυτό! Να δημιουργήσει αυτό που στην κάθε γυναίκα ταιριάζει και αντιπροσωπεύει το στυλ της, τις ανάγκες της και τις επιθυμίες της. Στόχος μας λοιπόν να σας κάνουμε να νιώσετε όμορφα, να σας φτιάξουμε την μέρα και να μας αποχαιρετήσετε με εκείνο το υπέροχο γυναικείο αυτάρεσκο χαμόγελο!!!

NARKISSA

Ονυχοπλαστική - Τεχνητά νύχια τιμοκατάλογος